Nuoret

"Älköön kukaan väheksykö sinua nuoruutesi vuoksi. Ole uskovien esikuva puheessa, vaelluksessa, rakkaudessa, uskossa, puhtaudessa."
1. Tim. 4:12

 

Varhaisnuoriso

Polvijärven seurakunta tarjoaa 7—14 -vuotiaille tytöille ja pojille monenlaista toimintaa ja tekemistä ympäri vuoden. Seurakunnan työntekijät ovat läsnä ja tavoitettavissa kaikilla alakouluilla noin kerran kuussa. Kesällä järjestetään lasten- ja varhaisnuorten leirejä yhteistyössä Polvijärven nuorisotoimen kanssa. Lisäksi seurakunta toimii partiolippukunta Polvijärven Päreenpolttajien taustayhteisönä ja tukee partiotyötä niin hengessä kuin käytännössäkin.

Kerhot
1.-3. -luokkalaisten salibandykerho, tiistaisin klo 15:00-15:45, koulukeskuksen A-sali
4.-6. -luokkalaisten salibandykerho, tiistaisin klo 15:45-16:30, koulukeskuksen A-sali

 

Nuoret

Seurakunta on olemassa myös sen nuoria jäseniä varten. Seurakunnan säännöllinen nuortentoiminta koostuu nuortenilloista, joita pidetään seurakuntatalolla joka kuun viimeisenä keskiviikkona klo 17, sekä koulupäivystyksestä tiistaisin ruokavälitunnilla yläkoulun ala-aulassa. Lisäksi nuorille tarjotaan vuoden mittaan erilaisia leirejä ja retkiä valtakunnallisiin nuortentapahtumiin.

Tulevia tapahtumia

pe 27.1. Nuortenilta seurakuntatalolla klo 17
to 23.2. Nuortenilta seurakuntatalon kivijalassa (partiokolo) klo 17
to 23.3. Nuortenilta seurakuntatalon kivijalassa (partiokolo) klo 17
to 27.4. Nuortenilta seurakuntatalon kivijalassa (partiokolo) klo 17
to 25.5. Nuortenilta seurakuntatalon kivijalassa (partiokolo) klo 17

Seurakunnan nuorisotyö Facebookissa

 

Rippikoulu

Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulu 2017

Kesärippikoulun aikataulu

14.1. ennakkokokoontuminen seurakuntatalolla klo 9-12
26.1. vanhempainilta seurakuntatalolla klo 18
23.2. ennakkokokoontuminen seurakuntatalolla klo 15-17
30.3. ennakkokokoontuminen seurakuntatalolla klo 15-17
20.4. ennakkokokoontuminen seurakuntatalolla klo 15-17
17.5. vanhempainilta seurakuntatalolla klo 18
24.5. ennakkokokoontuminen seurakuntatalolla klo 15-17
13.-19.6. rippileiri Ilomantsin Taivalmajalla
2.7. konfirmaatio Polvijärven kirkossa

 

Isostoiminta

Isonen on vastuunkantaja, yhteishengen luoja, tiedottaja leirin opettajien ja leiriläisten välillä sekä esimerkki seurakuntanuoresta. Isostoimintaan kuuluu isoskoulutus, joka järjestetään Polvijärven seurakunnsaa yksivuotisena. Isostoiminnassa paneudutaan paitsi Raamattuun myös kaikenlaisiin muihin elämää koskeviin kysymyksiin. Toiminta antaa osallistujalle eväitä niin kristittynä kuin yhteiskunnan, perheen ja kaveripiirin jäsenenäkin. Samalla kun isonen on tukemassa leireillä riparilaisten kasvua ja pohdintaa, hänellä on mahdollisuus kokea itse ripari uudelleen. Se tarkoittaa paitsi kaikkea hauskaa, myös aikaa ja paikkaa pohdiskella itse asioita. Oma usko voi syventyä ja itseään voi oppia tuntemaan paremmin.