Lähetystyö

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt.28: 19-20)

Lähetystyö liittyy suoraan kirkon perusolemukseen ja on jokaisen kristillisen seurakunnan perustehtävä. Kristuksen kirkon yhtenä seurakuntana noudatamme osaltamme Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä ja pyrimme vaikuttamaan siihen, että mahdollisimman moni maailman kuudesta miljardista ihmisestä voisi kuulla sanoman Jeesuksesta ja ottaa sen vastaan.

Lähetystyö on lähtemistä ja lähettämistä. Lähetin kutsumus on muutakin kuin vain julistamista. Se voi olla opettamista, hoitamista, rakastamista, erilaisiin projekteihin osallistumista. Lähettävä seurakunta on mukana rukouksin ja avustaa taloudellisesti lähetysjärjestöjen kautta. Polvijärven seurakunnalla on seitsemän nimikkosopimusta.

Lähetystyöstä vastaa kappalainen Iris Leppänen p. 050 9182887 ja vapaaehtoisena lähetyssihteerinä toimii Erkki Romppanen p. 0400 176097

Nimikkolähetit :

Anja, Jyrki, ja Antti Markkanen (SLS) Thaimaassa

(Kaisa ja Jukka Sadeharjun (SEKL) työ Etiopiaan ei vielä vuonna 2014 voinut alkaa, he ovat myös seurakuntamme nimikkolähettejä)

Vuonna 2014 Suomen Lähetysseuralle menevä tuotto oli seuraava: Kauneimmat joululaulut tuottivat 563,18 € , sadonkorjuujuhlan, adventtimyyjäisten  ym tapahtumien tuotto oli 3.225,00 €.

Kansanlähetykselle piirakkatalkoilla ja muilla tapahtumilla keräämä tuotto oli 2.867,40 €  ja  tuki Saharjujen työlle oli 1 496,00 €

Lähetyspiirit: (6 kpl) kokoontuvat eri kylillä 1 - 2 kertaa kuukaudessa