Julistus

Lähetystyö


"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt.28: 19-20) 


Lähetystyö liittyy suoraan kirkon perusolemukseen ja on jokaisen kristillisen seurakunnan perustehtävä. Kristuksen kirkon yhtenä seurakuntana noudatamme osaltamme Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä ja pyrimme vaikuttamaan siihen, että mahdollisimman moni maailman kuudesta miljardista ihmisestä voisi kuulla sanoman Jeesuksesta ja ottaa sen vastaan. Lähetystyö on lähtemistä ja lähettämistä. Lähetin kutsumus on muutakin kuin vain julistamista. Se voi olla opettamista, hoitamista, rakastamista, erilaisiin projekteihin osallistumista. Lähettävä seurakunta on mukana rukouksin ja avustaa taloudellisesti lähetysjärjestöjen kautta. 

Polvijärven seurakunnalla on kaksi nimikkosopimusta. 

Lähetystyöstä vastaa kirkkoherra Martti Turunen p. 050 9182886 ja vapaaehtoisena lähetyssihteerinä toimii Erkki Romppanen p. 0400 176097. Seurakuntamme nimikkolähettejä ovat: Anja ja JyrkiMarkkanen (SLS) Thaimaassa, Kaisa ja Jukka Sadeharju, sekä lapset Leevi, Helmi ja Lenni (SEKL) Papua Uudessa Guineassa 


Polvijärven seurakunta

Polvijärven seurakunta  
Pappilantie 6, 83700 Polvijärvi 

Avoinna ma klo 9-12, ti ja ke 13-15 

Kirkkoherranvirasto
matkapuhelin 013 631 018

polvijarven.seurakunta[at]evl.fi

Taloustoimisto
p. 050 475 4999(c)2018, All Rights Reserved