Seurakuntatyö

Palvelemme seurakuntalaisia ja toimimme yhdessä heidän kanssa.

Diakonia

Lapset

Seurakunnan lapsityö on kirkon varhaiskasvatusta, jolla tuetaan vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kasvatustyötä sekä lapsen kokonaisvaltaista kasvua järjestämällä monipuolista toimintaa, jossa lapsi saa olla osallinen.

Nuoret

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme varhaisnuoriso- ja nuorisotoimintaan!

Kirkolliset ilmoitukset

To 13.8. klo 10.30-12.30 ruokakassien jakelu pienituloisille ja koronatilanteesta kärsiville, seurakuntatalon edestä, hyvää hygieniaa ja turvavälejä noudattaen. Suuri kiitos lahjoittaneille seurakuntalaisille, jotka mahdollistatte tämän ruokakassien jaon!

Su 16.8. klo 10 messu kirkossa, Leppänen Iris, Markkanen Jyrki, Kaituri Harri, messun jälkeen seurakuntatalolla kirkkokahvit ja lähetystilaisuus, mukana nimikkolähetit Jyrki ja Anja Markkanen. Klo 16 seurakunnan kesäilta Teeri-vaaran Lummesuossa. Mukana kirkkoherra.

Ti 18.8. 9-11 diakonissan päivystys diakonotoimistolla. Otathan ensin yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla p. 0509182889 tai piia.karhinen@evl.fi, klo 9.30-11.30 perhekerho seurakuntatalolla.

Ke 19.8. klo 17 miesten piiri seurakuntatalolla.

Su 23.8. klo 10 messu kirkossa, Turunen Martti, Turunen Marko, Ratilainen Markus, messun jälkeen seurakuntatalolla kirkkokahvit ja lähetystilaisuus. Mukana nimikkolähetit Marko ja Siiri Turunen.

Kuolleet: Soile Hannele Jyrkinen 53-vuotiaana.

Muuta: Pastori Iris Leppäsen väliaikainen puhelinnumero on 050-5230894.

Lasten päiväkerhot alkavat vko 34, tiedustelut ja ilmoittautumiset puh: 050-9182891/Satu tai sähköpostitse satu.hartikainen@evl.fi.

Seuraa meitä Facebookissa

Tule mukaan vapaaehtoistyöhön

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyöhön. Merkitse nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kohtiin.

Kirjoita lyhyt viesti minkä tyyppinen vapaaehtoistyö seurakunnassa sinua kiinnostaa, esim. pyhäkouluopettaja, keskustelu- ja ulkoiluavustaja, saattaja-avustaja, yhteisvastuukerääjä, suntio, keittiötyö, remonttimies tai -nainen jne.

Viestisi lukee kirkkoherranviraston työntekijä, joka välittää yhteystietosi ko. tehtäväalueesta vastaavalle. Kyseisestä työalasta vastaava työntekijä ottaa sinuun yhteyttä sopivaksi katsomallaan tavalla.