Seurakuntatyö

Palvelemme seurakuntalaisia ja toimimme yhdessä heidän kanssa.

Lapset

Seurakunnan lapsityö on kirkon varhaiskasvatusta, jolla tuetaan vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kasvatustyötä sekä lapsen kokonaisvaltaista kasvua järjestämällä monipuolista toimintaa, jossa lapsi saa olla osallinen.

Nuoret

"Älköön kukaan väheksykö sinua nuoruutesi vuoksi. Ole uskovien esikuva puheessa, vaelluksessa, rakkaudessa, uskossa, puhtaudessa." 1. Tim. 4:12

Diakonia

Diakoniatyö on kristillisiin arvoihin perustuvaa palvelutyötä.

Viikkotapahtumat

To 18.10 klo 12 vapaaehtoistoiminnasta tietoa ja tapaaminen seurakuntatalolla. Onko sinulla aikaa? Haluatko auttaa ja tehdä jotakin hyödyllistä? Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet ja jo seurakuntamme vapaaehtoistyössä toimivat, tervetuloa kahvikupposen äärellä keskustelemaan vapaaehtoistoiminnasta ja tutustumaan moniin mahdollisuuksiin toimia seurakunnassamme vapaaehtoisena. Tvallisen ihmisen tavalliset taidot riittävät. Lisätiedot diakonissa Marjut Lukkarinen p. 050-9182889.

Pe 19.10 klo 13 ehtoollishartaus Kuntolassa, klo 18 Valoa kohti-ilta seurakuntatalolla, mukana Esko Järvenpää ja Seppo Lamminsalo.

Su 21.10 klo 10 messu kirkossa, Turunen Martti, Ratilainen Markus, Polvijärven ja Juuan kirkkokuorot. KLo 16 ilta sanan ja rukouksen äärellä seurakuntatalolla, mukana Jari ja Anna-Maija Muta.

Ma 22.10. klo 17.30 naistenpiiri pienellä srk.talolla.

Ti 23.10. klo 9-11 diakonissan vastaanotto diakoniatoimistolla, klo 9.30 perhekerho srk.talolla, klo 13 kirkonkylän lähetyspiiri Sinikka Kelnillä, Ihalaisenpolku 4 A 5.

Ke 24.10. klo 17 miestenpiiri seurakuntatalolla, kahvitarjoilu.

To 25.10. klo 13 kehitysvammaisten kerho seurakuntatalolla, klo 13.30 ehtoollishartaus Villassa, klo 18 Valoa elämään-ilta srk.talolla, mukana Jouko Puhakka Raamattuopistosta.

Pe 26.10. klo 12 Martonvaaran lähetyspiiri Riitta Tanskasella, Tervakankaantie 17.

Su 28.10. klo 10 messu kirkossa, Iris Leppänen, Anja Jaskari.

Tule mukaan

Vapaaehtoistyö

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyöhön.
Merkitse nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kohtiin. Kirjoita lyhyt viesti minkä tyyppinen vapaaehtoistyö seurakunnassa sinua kiinnostaa, esim. pyhäkouluopettaja, keskustelu- ja ulkoiluavustaja, saattaja-avustaja, yhteisvastuukerääjä, suntio, keittiötyö jne. Viestisi lukee kirkkoherranviraston työntekijä, joka välittää yhteystietosi ko. tehtäväalueesta vastaavalle. Kyseisestä työalasta vastaava työntekijä ottaa sinuun yhteyttä sopivaksi katsomallaan tavalla.

Apua ja tukea

Osallistu

Perhejuhlat

Tutki uskoa