Nuoret

"Älköön kukaan väheksykö sinua nuoruutesi vuoksi. Ole uskovien esikuva puheessa, vaelluksessa, rakkaudessa, uskossa, puhtaudessa."
1. Tim. 4:12

 

Varhaisnuoriso

Polvijärven seurakunta tarjoaa 7—14 -vuotiaille tytöille ja pojille monenlaista toimintaa ja tekemistä ympäri vuoden. Seurakunnan työntekijät ovat läsnä ja tavoitettavissa kaikilla alakouluilla noin kerran kuussa. Kesällä järjestetään lasten- ja varhaisnuorten leirejä yhteistyössä Polvijärven nuorisotoimen kanssa. Lisäksi seurakunta toimii partiolippukunta Polvijärven Päreenpolttajien taustayhteisönä ja tukee partiotyötä niin hengessä kuin käytännössäkin.

Kerhot
4.-6. -luokkalaisten salibandykerho, tiistaisin klo 16:00-17:00, koulukeskuksen A-sali

Kymppisynttärit
la 5.5. klo 13-17, seurakuntatalo
Kaikkien vuonna 2008 syntyneiden yhteiset syntymäpäiväjuhlat.
Ilmoittautumiset 27.4. mennessä Tomille puh. 050 918 2890.

 

Nuoret

Seurakunta on olemassa myös sen nuoria jäseniä varten. Seurakunnan säännöllinen nuortentoiminta koostuu nuortenilloista, joita pidetään seurakuntatalon nuortentilassa kerran kuussa, tavallisesti kuun ensimmäisenä torstaina klo 17 ellei toisin ilmoiteta, sekä välituntikahvilatoiminnasta tiistaisin ruokavälitunnilla yläkoulun ala-aulassa. Lisäksi nuorille tarjotaan vuoden mittaan erilaisia leirejä ja retkiä valtakunnallisiin nuortentapahtumiin.

Tulevia tapahtumia

to 1.2. Nuortenilta seurakuntatalon nuortentilassa klo 17
to 8.3. Nuortenilta seurakuntatalon nuortentilassa klo 17
to 5.4. Nuortenilta seurakuntatalon nuortentilassa klo 17
to 26.4. Nuortenilta vapaa-aikatalolla klo 17-20 (pakohuonepeli tasatunnein)
to 3.5. Nuortenilta seurakuntatalon nuortentilassa klo 17

Seurakunnan nuorisotyö Facebookissa

Kysy kirkolta AskFM 

Rippikoulu

Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Siellä voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin.

Rippikoulu 2018

Rippikoulun aikataulu

13.1. ennakkokokoontuminen seurakuntatalolla klo 9-12
17.2. ennakkokokoontuminen seurakuntatalon nuortentilassa klo 10-12:30
17.3. ennakkokokoontuminen seurakuntatalolla klo 10-12:30
21.4. ennakkokokoontuminen seurakuntatalolla klo 10-12:30
27.5. rippikoulupyhän messu kirkossa klo 10 (riparipassien palautus)
30.5. vanhempainilta seurakuntatalolla klo 18
10.-17.7. rippileiri Juuan Polvelassa
22.7. konfirmaatiomessu Polvijärven kirkossa klo 10

 

Isostoiminta

Isonen on vastuunkantaja, yhteishengen luoja, tiedottaja leirin opettajien ja leiriläisten välillä sekä esimerkki seurakuntanuoresta. Isostoimintaan kuuluu isoskoulutus, joka järjestetään Polvijärven seurakunnsaa yksivuotisena. Isostoiminnassa paneudutaan paitsi Raamattuun myös kaikenlaisiin muihin elämää koskeviin kysymyksiin. Toiminta antaa osallistujalle eväitä niin kristittynä kuin yhteiskunnan, perheen ja kaveripiirin jäsenenäkin. Samalla kun isonen on tukemassa leireillä riparilaisten kasvua ja pohdintaa, hänellä on mahdollisuus kokea itse ripari uudelleen. Se tarkoittaa paitsi kaikkea hauskaa, myös aikaa ja paikkaa pohdiskella itse asioita. Oma usko voi syventyä ja itseään voi oppia tuntemaan paremmin.