Kirkko ja tilat

Polvijärven ev.lut seurakuntien tilat ovat avoinna arkena ja pyhänä

Polvijärven seurakunnalla on kirkkoja, seurakuntataloja, leirikeskus ja kappeli. Useimmat näistä tiloista soveltuvat myös perhejuhlien, kuten hää- ja kastejuhlien, syntymäpäivien sekä muistotilaisuuksien järjestämiseen. Kaikki seurakunnan tilat ovat seurakuntalaisten käytettävissä.

• Seurakuntien tilat, niin kirkot, seurakuntatalot ja kappelit kuin leirikeskus ovat seurakuntalaisten käytettävissä.
  • Tiloja voi varata erilaisiin perhetilaisuuksiin, kuten hääjuhliin, ristiäisiin, rippijuhliin, syntymäpäiviin, hautajaisiin tai muistotilaisuuksiin. Seurakuntatalojen lisäksi lähes kaikkien kirkkojen yhteydessä on vähintään yksi seurakuntasali. Myös näissä saleissa voi järjestää perhejuhlia.

Vietä hetki kirkossa

Polvijärvellä kirkot ja tilat tarjoavat paikan hiljentyä. Kirkkoihin voi tulla yhtä lailla jumalanpalveluksiin, ihailemaan taidetta ja arkkitehtuuria kuin rauhoittumaan ja rukoilemaankin.

Vuokrat

• Kirkollisista toimituksista (kaste, häät, hautaan siunaaminen) ei evankelis-luterilaisen kirkon jäseniltä peritä tilavuokraa.
  • Tilojen muusta käytöstä, esimerkiksi perhejuhlista, peritään vuokra, jonka suuruus riippuu tilaisuuden luonteesta ja tilojen käyttäjästä

Katso tarkemmin seurakunnan tilojen vuokraaminen >>

Polvijärven ev.lut kirkko tarjoaa paikan hiljentymiselle. Kirkkoon voit tulla yhtä lailla jumalanpalveluksiin, ihailemaan taidetta ja arkkitehtuuria kuin rauhoittumaan ja rukoilemaan.