Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityö on kirkon varhaiskasvatusta, jolla tuetaan vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kasvatustyötä sekä lapsen kokonaisvaltaista kasvua järjestämällä monipuolista toimintaa, jossa lapsi saa olla osallinen.

Pikkulapsityö
Seurakunta muistaa 1-4-vuotiaita syntymäpäivinä pikkulapsityön onnittelukorteilla. Vuoden aikana kastetut lapset perheineen kutsutaan kerran vuodessa noutamaan kirkon elämänpuusta oma kasteomena.

Päiväkerhotyö
Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhossa lapsesi osallistuu toimintaan leikkien, tutkien, laulaen, ihmetellen ja askarrellen.

Kerhot kokoontuvat seurakuntatalolla seuraavasti:

• 3-vuotiaat keskiviikkoisin klo 9-11
  • 4-5-vuotiaat maanantaisin ja torstaisin klo 13-15

Päiväkerhomaksut ovat 17€ kerran viikossa kävijöiltä ja 34€ kaksi kertaa viikossa kävijöiltä.

Kehoihin voi ilmoittautua 2.8 alkaen puh. 050 918 2891 tai sähköpostitse yhteys Satuun

Kerhot alkavat taas elokuussa VKO 33

Perhekerho
Perhekerho on lasten ja heidän läheisten yhteinen kohtauspaikka, jossa tapaa samassa elämätilanteessa olevia.
Perhekerho on avoin kaikille. Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9.30–11.30 seurakuntatalolla.

Perhekerho jatkuu taas 17. elokuuta alkaen

Pyhäkoulutyö
Pyhäkoulu on lasten oma kirkko. Pyhäkouluun ovat kaikenikäiset lapset tervetulleita.
Arkipyhäkoulu kokoontuu seurakuntatalolla kerran kuussa perjantaisin klo 10.

Lapset ja lapsiperheet

83700 Polvijärvi

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Vastaan virkatodistuksien ja sukuselvityksien tekemisestä.