Musiikki

Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.
Kol. 3:16

Musiikkielämä

Polvijärven seurakunnalla on rikas musiikkielämä, jonka keskuksena toimii viikoittainen jumalanpalvelus.

Musiikki tukee jumalanpalvelusten ja muiden kirkollisten tilaisuuksien hengellistä luonnetta ja sanomaa. Säveltaide elävöittää seurakunnan tilaisuuksia ja yhdistää laulavaa kirkkokansaa. Musiikkityö antaa myös mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen, jossa voi nauttia yhdessä tekemisen ilosta ja virkistyä henkisesti ja hengellisesti.

Urut

Kangasalan Urkurakentamo opus 1069 17/II m

Lue seurakunnan urkujen historiasta lisää >>

Musiikkiryhmät ja kuoro

Viikottain kokoontuvia musiikkiryhmiä seurakunnassamme on tällä hetkellä kolme. Koronatilanteen parantuessa säännöllistä kuorotoimintaa aloitetaan hiljalleen. Musiikkiryhmät esiintyvät jumalanpalveluksissa ympäri vuoden.

Kirkkokuorossa laulamme yksi- ja moniäänisesti monenlaista kuoromusiikkia.

Päiväkuorossa laulut ovat yksiäänisiä. Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin päiväsaikaan.

Seurakunnassamme toimii myös jousiyhtye.

Viikottain kokoontuvien ryhmien lisäksi meillä on hieno joukko vapaaehtoisia, jotka tulevat yksittäisinä avustajina tai projektiluontoisina ryhminä virkistämään jumalanpalvelusten musiikkeja.

Konsertteja on tarjolla varsinkin suurina kirkkopyhinä Jouluna ja Pääsiäisenä. Yhteislaulutilaisuuksista, lauluseuroista ja konserteista kerrotaan kirkollisissa ilmoituksissa.

Jos haluat tulla mukaan kuorotoimintaan, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin.

Kanttorina

Jussi-Pekka Heikkilä