Syksyn 2022 toimintaa

Isospäivä 6.11. Polvijärvellä

Alkaa klo 12.00. Päivän ohjelmaan kuuluu isoskoulutusta ja päivä huipentuu hevimessuun klo 17.00 Polvijärven kirkossa.

Tämän vuoden joululeiri (vuoden paras leiri!) järjestetään tietenkin Okun kanssa yhteistyössä 2.-4.12. Ilmoittautuminen nettilomakkeella alkaa lokakuussa ja päättyy 16.11. Toiveita leiriohjelman suhteen voi jo (mielellään) esittää!

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta yhteistyössä Outokummun seurakunnan kanssa

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa.

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Tervetuloa mukaan! Jussilta voi kysellä lisätietoja.

83700 Polvijärvi

viikkovapaat la-su

Olen aloittanut seurakunnassa nuorisotyönohjaajana (70% työaika) 1.1.2022. Opetan Raamattua, rukoilen ja puuhailen koululaisten ja nuorten kanssa.