Vappuleiri on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille. Leiri alkaa perjantaina klo 18 Pellinmäessä ja päättyy sunnuntaina klo 14 samassa paikassa. Mukana ainakin Okun ja Poltsin ev.-lut.seurakunnat. Ohjelmassa mm. vappupäivän brunssi ja paljon muuta kivaa.

ilmoittautumislinkki

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta yhteistyössä Outokummun seurakunnan kanssa

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa.

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Isoset siunataan Polvijärvellä 24.4. messun yhteydessä. Outokummusta järjestetään kyyti Polvijärvelle ja takaisin.

Tervetuloa mukaan! Jussilta voi kysellä lisätietoja.

Isoshaku kesäksi 2022

Kiinnostaako isosen, apuohjaajan tai yövalvojan tehtävä kesän leireillä Outokummun tai Polvijärven seurakunnissa?

Tee vapaamuotoinen hakemus, liitä sen mukaan CV:si ja lähetä hakemus Satkalle, Jussille tai Emmille esimerkiksi sähköpostilla. Lisäksi tarvitset liitteeksi tiedon, mille leireistä voit päästä ja mikä on olisi sinulle mieluisin. Lista leireistä ja niiden tehtävistä löytyy tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Voit tulostaa ja täyttää sen,  tai ilmaista kiinnostavat tehtävät ja leirit itse tehdyssä liitteessä.

Kesän isoshaku päättyy 24.4.2022.

83700 Polvijärvi

Olen aloittanut seurakunnassa nuorisotyönohjaajana 1.1.2022. Opetan Raamattua, rukoilen ja puuhailen koululaisten ja nuorten kanssa.