Kevään 2023 ohjelmaa

Tammikuu

Holylanit 2023

Holylanit on tulossa 20.-21.1. Se on aika pakata pelikone ja kokoontua yhteen Outokummun kirkon alakertaan pelaamaan. Lanit alkaa perjantaina 20. päivä klo 18 ja päättyy lauantaina 21. klo 18 loppusiivoukseen. Halutessaan on mahdollista torkkua lattiamajoituksessa, kunhan tuo itselleen jonkun sortin nukkumavarusteet (peitto, tyyny, makuupussi, alusta jne.) Perinteiseen tapaan tilaisuus on päihteetön ja savuton, ei myöskään energiajuomia. Polvijärveltä tuleville järkätään bussikyyti joka lähtee ja palaa Poltsin seurakuntatalolta. Hyvä myös muistaa, että pelien tulee noudattaa paikallaolijoiden ikärajoja. Ja seuraa Instagramissa @nuori_oku ja @polvijarvensrknuoret jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon, jos tulee muutoksia.

ilmoittautumislinkki Holylaneille

Helmikuu

Isosleiri

Seuraava isosleiri pidetään Kontiolahdella 10.-12.2.2023. Leiri pidetään tietenkin yhdessä Outokummun seurakunnan kanssa ja sinne järjestetään bussikyyti Outokummun kirkolta Polvijärven seurakuntatalon ja tarvittaessa Joensuun linja-autoaseman kautta leiripaikkaan ja takaisin. Leiri alkaa perjantaina illalla (17.30 lähtö Okun kirkolta) ja loppuu sunnuntaina iltapäivällä (kellonaika tarkentuu myöhemmin). Isosleirit ovat ilmaisia.

ilmoittautuminen isosleirille

Kesän 2023 isoshaku on alkanut!

Kesän 2023 isoshaku on alkanut ja päättyy tammikuun 2023 lopussa. Voit hakea Outokummun ja Polvijärven seurakuntien kesän 2023 rippikoulu- ja lastenleireille isoseksi, apuohjaajaksi ja yövalvojaksi nettilomakkeella.

Isoshakulomake löytyy täältä

Syksyn 2022 toimintaa

Isospäivä 6.11. Polvijärvellä

Alkaa klo 12.00. Päivän ohjelmaan kuuluu isoskoulutusta ja päivä huipentuu hevimessuun klo 18.00 Polvijärven kirkossa.

Tämän vuoden joululeiri (vuoden paras leiri!) järjestetään tietenkin Okun kanssa yhteistyössä 2.-4.12. Ilmoittautuminen nettilomakkeella alkaa lokakuussa ja päättyy 16.11. Toiveita leiriohjelman suhteen voi jo (mielellään) esittää!

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta yhteistyössä Outokummun seurakunnan kanssa

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa.

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Tervetuloa mukaan! Jussilta voi kysellä lisätietoja.

83700 Polvijärvi

viikkovapaat la-su

Olen aloittanut seurakunnassa nuorisotyönohjaajana (70% työaika) 1.1.2022. Opetan Raamattua, rukoilen ja puuhailen koululaisten ja nuorten kanssa.