Nuoret ja varhaisnuorisotyö


Seurakunta ollaan me kaikki, yhdessä, myös nuoret. Tarjolla on erilaista toimintaa nuortenilloista, retkiin ja leireihin sekä isoskoulutukseen. Täältä sivulta löydät kuvaukset sekä tietoa toiminnastamme.

Tule rohkeasti mukaan!

Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän sinua siitä.
Psalmi 139:14

Tulevat tapahtumat:

 

28.11.                           1. Adventin juhlamessu, Polvijärven kirkko kello 10.00, Nuorisopappi Sannin jäähyväiset ja uuden kanttorin Jussi-Pekka Heikkilän virkaan siunaaminen

10.-12.12.                     Nuorten joululeiri. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isostoiminta

Isonen on yhteishengen luoja, vastuunkantaja ja ihan tavallinen nuori.

Isostoimintaan kuuluu isoskoulutus, jossa samalla opetellaan myös kerhonohjaamista alakouluikäisille lapsille. Isoskoulutus on Polvijärven seurakunnassa yksivuotinen.

Itse koulutuksessa opetellaan ryhmässä toimimista ja ryhmän ohjaamista, leikkien ja pelien vetämistä sekä hartauden valmistelua ja pitämistä. Koulutuksessa tutustutaan myös Raamattuun ja pohditaan yhdessä kysymyksiä elämästä, uskosta ja kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Rentovälitunnit

Seurakunnan nuorisotyöntekijä päivystää noin kerran kuussa Vapaa-aikatalon rentovälitunneilla tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Välituntien aikana on mahdollista vaihtaa kuulumisia sekä saada ja palauttaa erilaisia lomakkeita esimerkiksi leirien turvatietolomakkeita. 

Kevätkauden päivystys viikot ilmoitetaan alkuvuodesta.

 

Päivystys Vapaa-aikatalolla

Yhdessä Polvijärven kunnan nuorisotyön kanssa seurakunnan nuorisotyönohjaaja päivystää vapaa-aikatalon nuorisotilassa yhtenä iltana viikosta. Päivystyksen aikana vaihdetaan kuulumisia, pelaillaan ja myös mahdollisuuksien mukaan hijennytään rukoukseen. Päivystyksistä kevät kaudella ilmoitetaan tarkemmin vuoden alussa. Tuu moikkamaan ja pelaa vaikka pari erää korttia yhdessä.

Kerhot 

Liikunta- ja palloiluvuorot siirtyvät joulukuun puolenvälin jälkeen Adevnttitauolle. Kevät kaudella vuorojen aikataulut pysyvät samana ja niiden aloituksesta ilmoitetaan tammikuun aikaan.                                                                                                                                                                          

                   7.-9. luokkalaisille
                   Vaparin salissa, tiistaisin kello 16.-17.00

                   1.-6. luokkalaisille
                   Kirkonkylän koulun A-salissa, torstaisin kello 16.-17.00

                   1.-6. luokkalaisille
                   Sotkuman koulun salissa, torstaisin kello 17.30-18.30

Vuoroja ohjaavat nuorisotyöntekijän ohjeistuksella seurakunnan nuoret. Vuoroille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta jos jotain kysyttävää niihin liittyen herää voit laittaa viestiä tai soittaa nuorisotyöntekijälle numeroon: +358 509182890