Nuoret ja varhaisnuorisotyö

Seurakunta ollaan me kaikki, yhdessä, myös nuoret. Tarjolla on erilaista toimintaa nuortenilloista, retkiin ja leireihin sekä isoskoulutukseen. Täältä sivulta löydät kuvaukset sekä tietoa toiminnastamme.

Tule rohkeasti mukaan!

Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän sinua siitä.
Psalmi 139:14

Tulevat tapahtumat:

17.-19.9.                         Isoskoulutusleiri Pellinmäessä, yhdessä Outokummun seurakunnan kanssa. Ilmoittautuminen päättynyt

19.-21.10.                     Varhaisnuortenleiri (1.-6. luokkalaiset) Leiri on valitettavasti täynnä!

10.10.                           Tuomasmessu, Outokummun kirkko kello 17.00

28.11.                           1. Adventin juhlamessu, Polvijärven kirkko kello 10.00, Nuorisopappi Sannin jäähyväiset ja uuden kanttorin Jussi-Pekka Heikkilän virkaan siunaaminen

10.10.                           Isospäivä ja Tuomasmessu Outokummussa, kello 14.-19.00

13.11.                           Isospäivä Polvijärvellä, kello 10.-16.00

10.-12.12.                     Nuorten joululeirit, lisätietoa tulossa myöhemmin

Isostoiminta

Isonen on yhteishengen luoja, vastuunkantaja ja ihan tavallinen nuori.

Isostoimintaan kuuluu isoskoulutus, jossa samalla opetellaan myös kerhonohjaamista alakouluikäisille lapsille. Isoskoulutus on Polvijärven seurakunnassa yksivuotinen.

Itse koulutuksessa opetellaan ryhmässä toimimista ja ryhmän ohjaamista, leikkien ja pelien vetämistä sekä hartauden valmistelua ja pitämistä. Koulutuksessa tutustutaan myös Raamattuun ja pohditaan yhdessä kysymyksiä elämästä, uskosta ja kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Rentovälitunnit

Kuun viimeisellä viikolla nuorisopappi Sanni päivystää rentovälitunneilla tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Välituntien aikana on myös mahdollista vaihtaa kuulumisia sekä saada ja palauttaa erilaisia lomakkeita esimerkiksi leirien turvatietolomakkeita leireille.

Päivystys viikot: 37, 39, 43, 47

Perjantaipäivystys Vapaa-aikatalolla

Perjantaisin kello 14.-17.00 nuorisopappi Sanni päivystää vapaa-aikatalon nuorisotilassa. Kello 16.45 pidetään aina yhteinen hartaushetki, joka on kaikille paikalla oleville avoin ja vapaaehtoinen. Tuu moikkamaan ja pelaa vaikka pari erää korttia yhdessä.

Kerhot

Liikunta- ja palloiluvuorot alkavat viikolla 38

7.-9. luokkalaisille
                   Vaparin salissa, tiistaisin kello 16.-17.00