Vapaaehtoistyö on ilomme ja kutsumme mukaan jatkuvasti:

Mikä Sinua kiinnostaisi?

Polvijärven seurakunnassa toimii aktiivinen ja mukava joukko vapaaehtoisia. Nuorimmat heistä ovat juuri täysi-ikäisiä ja vanhimmat yli kahdeksankymppisiä!

Tehtäviä on erilaisia. Joillekin sopii osallistuminen kerta vuodessa ja toisen tehtävänä on olla parikin kertaa viikossa. Useimmat antavat aikaansa muutaman kerran kuukaudessa seurakunnan vapaaehtoisena. 

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyöhön vaikka lomakkeella. Merkitse nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kohtiin. 

Kirjoita lyhyt viesti minkä tyyppinen vapaaehtoistyö seurakunnassa sinua kiinnostaa, esim. pyhäkouluopettaja, keskustelu- ja ulkoiluavustaja, kerhon ohjaaja, saattaja-avustaja, yhteisvastuukerääjä, suntio, keittiötyö, remonttimies tai -nainen jne. , kutsumme mielellämme uusia toimimaan: erilaisia talkoita, jumalanpalveluksessa avustavia ja musiikista kiinnostuneita tarvitaan jatkuvasti. 

Viestisi lukee kirkkoherranviraston työntekijä, joka välittää yhteystietosi ko. tehtäväalueesta vastaavalle. Kyseisestä työalasta vastaava työntekijä ottaa sinuun yhteyttä sopivaksi katsomallaan tavalla.

Ilmoittaudun seurakunnan vapaaehtoiseksi >>