Yhteisvastuukeräys                                                           Yhteisvastuu

YV-keräyksen 07.02- 31.10.21 aiheena on tänä vuonna ikäihmisten taloudellinen ahdinko.

Yv-keräys tuotti tänä vuonna 3088,30€, josta oman seurakunnan osuudeksi jää 617,66€. Käytämme oman seurakunnan osuuden diakonia-avustuksiin. Suuret kiitokset kaikille keräykseen osallistuneille tänä hankalana korona-aikana!

Ensi vuoden 2022 keräyskohteena ovat korona-ajasta kärsineiden lasten ja nuorten auttaminen.

Yhteisvastuukeräys on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon vuosittain järjestämä hyväntekeväisyyskeräys. Tuotoista 60 % ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta kehitysyhteistyöhon ja katastrofiapuun, 20 % käytetään kotimaassa vuosittain vaihtuvaan kohteeseen ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön

Kotiseurakunta päättää paikallisella tasolla kuinka sen osuu kohdennetaan omalla paikkakunnalla.

Yhteisvastuukeräyksen toimeenpanija on Kirkkopalvelut ry. Keräys toteutetaan noin 4 000 vapaaehtoisen toimin. Keräyksen suojelija, tasavallan presidentti avaa televisiopuheellaan keräyksen helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina. Varoja kerätään listojen, lippaiden, pankkisiirtojen, internetin, lahjoituspuhelimen, yrityskirjeiden, tapahtumien ja myyjäisten avulla.

Yhteisvastuukeräys ja seurakunnan tilinumerot

Osallistu seurakunnan YV-haasteeseen >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Polvijärven seurakunnan nettilahjoitussivun lomakkeelle täältä >>

Voit lahjoittaa seurakunnan YV_keräystilille tätä kautta, tai oikealla olevasta lahjoitusbannerista jolloin keräystuotosta 20% tulee suoraan kotiseurakunnan ikäihmisten taloudellisen ahdingon helpottamiseen.

Seurakuntamme YV- mobilepay nro on 10334

YV-tilinrot: (Käytä seurakuntamme viitenroa 306403)

•  Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

• Nordea FI16 2089 1800 0067 75

• Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Kiitos kun käytä maksaessasi seurakuntamme viitenumeroa (306403)

(Kun lahjoitat näiden Polvijärven seurakunnan YV-kanavien kautta, kartoittaa lahjoitus Oman seurakunnan YV- keräyssummaa, ja tuosta summasta 20% jää suoraan kotiseurakunnan ikäihmisten taloudelliseen tukemiseen.)

Kirkkopalvelujen keräyslupa RA/2020/639

Suuri kiitos lahjastasi!

Siunattu se, jolla on hyvä sydän, hän antaa leivästään tarvitsevalle.
Sl. 22:9

Koronasta johtuen emme voi aloittaa keräystä lista- ja lipaskeräyksenä vaan suosimme nyt sähköisiä lahjoituskanavia. Keräysaika on jatkunut syyskuun alkuun 2021, joten jos koronatilanne sallii, voimme kevään ja kesän aikana vielä kerätä perinteisin menetelmin ja järjestää tapahtumia ja tempauksia YV:n hyväksi.

Paljon lisätietoa YV-keräyksestä löydät www.yhteisvastuu.fi >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä