Iskelmäkirkko Polvijärven torilla, lauletaan yhdessä ja kerätään varoja Ukrainan hätäapuun

Muu tila

Tule yhteislaulutilaisuuteen Polvijärvi-päivien avajaisissa: laulamaan bändin ja kuoron johdolla kirkon tilaisuuteen sopivia iskelmiä, samalla laulamme ja rukoilemme rauhan puolesta! Saarnahaastattelussa näyttelijä Tomi Laurikainen.

Muu tila
Liturgi: Ruhanen Satu
Saarnaaja: Ruhanen Satu
Muuta tietoa 1: klo 13.00 Iskelmäkirkko Polvijärven torilavalla, pappina Satu Ruhanen, iskelmäkuoro- ja bändi johtajana Janne Vänskä, saarnahaastattelussa: näyttelijä Tomi Laurikainen. Laulamme kesään, kirkkoon ja yhteiskunnan ajankohtaisuuteen liittyviä iskelmiä toivosta, rakkaudesta ja hyvyydestä. Kaikki laulut ovat yhteislauluja.Iskelmäkirkossa pidetään rauhanrukoushetki Ukrainan tilanteen vuoksi ja kerätään kolehti Ukrainan hätäapuun Kirkon ulkomaanavun kautta.