Diakonia

Yv -keräys on meneillään ja jatkuu vielä syyskuun alkuun asti. Keräyksen aiheena on tänä vuonna ikäihmisten taloudellinen ahdinko ja digitaitojen kohentaminen. 

OSALLISTU JA OTA VASTAAN YV-HAASTEEMME! OSALLISTU, ILAHDUTA IKÄIHMISTÄ JA HAASTA ETEENPÄIN :) YV-HAASTEEN NÄET ETUSIVULTA JA YV-OSIOSTA SEKÄ SEURAKUNTAMME YOUTUBE KANAVALTA SEKÄ FACEBOOKISTA :)

24.04.21 RANKAANVAIHTOTAPAHTUMA YV:N HYVÄKSI TUOTTI 633,35€! Renkaanvaihdon lisäksi myynnissä olis simaa ja munkkeja sekä huonekaluja ja muuta irtaimistoa. Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille, järjestäjille ja osallistujille!

YV-lippaita on Arjuskassa ja Timoteissä sekä pappilassa ja seukkarilla. Seukkarilla lisäksi myynnissä YV-tuotteita. 

 Lue lisää Yhteisvastuu sivuiltamme >>

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diakoniatyössä teemme tarvittaessa kotikäyntejä ja tapaamme vastaanotolla sekä tarjoamme erilaisisia ryhmäkokoontumisia seurakunnassa.

Kesän ajan ryhmätoimintamme on tauolla mutta jatkamme taas syyskauden alkaessa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Normaalisti säännöllisesti kokoontuvat diakoniatyön ryhmät seurakunnassamme: 

 

Eläkeläisten palvelupäivä kerran kuussa seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 12-14,

Palvelupäivässä ruokailu, ohjelmaa tai vierailijoita, hartausheti ja kahvit. Ruokailu ja kahvit 6€, maksu Kevätkaudella YV-keräykseen ja syyskaudella seurakunnan diakoniatyön hyväksi.

 

Kaikille avoin aamupuuro kerran kuukaudessa seukkarilla

Aloitamme pienellä aamuhartaudella ja rukouksella. Vapaaehtoinen maksu diakoniatyölle.

 

Torstaisoppa ja EU-ruokakassien jakelu pienituloisille kerran kuussa torstaisin seurakuntatalolla klo 10.30 alkaen. 

Aloitamme yhteisellä hartaushetkellä. Ilmainen ruokailu, mukaan ostettuna 4€/l. Torstaisopan yhteydessä jaamme myös EU-elintarvikekasseja. 

 

Kehityskerho kv-väelle kerran kuussa torstaisin seukkarilla klo 13-14.30.

Kerhossa hiljennymme hartaushetkeen, laulamme, askartelemme, pyydämme vierailijoita, teemme joskus retkiä, kahvittelemme, saamme tavata ystäviä ym. kivaa. 

 

Näkövammaisten kerho kerran kuussa tiistaisin seukkarilla klo 13-14-30

 

 

Diakonia on kristillisiin arvoihin perustuvaa palvelutyötä. Tehtävä toteutuu hengellisenä, henkisenä ja sosiaalisena tukena sekä aineellisena apuna. Apua pyritään antamaan erityisesti niille avun tarpeessa oleville, joita yhteiskunnan tukitoimet eivät välttämättä tavoita tai ne ovat riittämättömiä. Kohtaamisessa on konkreettisen avun antamisen lisäksi tärkeää toivon, luottamuksen ja selviytymismahdollisuuksien vahvistaminen elämän eri alueilla. Luottamukselliset keskustelut ja tapaamiset voidaan sopia joko kotiin tai diakoniatoimistolle, joka sijaitsee vanhassa pappilassa, osoitteessa Pappilantie 6, 83700 Polvijärvi. 

 

Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi." Joos.1:9

Diakonianviranhaltijana Polvijärven seurakunnassa toimii diakonissa Piia Karhinen (p. 0509182889/ piia.karhinen@evl.fi) ja diakoniapastorina Iris Leppänen (p. 0509182887/ iris.leppänen@evl.fi).

Diakonia - tule mukaan

Ota yhteyttä

Diakonissa
Pappilantie 6
83700 Polvijärvi

Diakoniapäivystys toimistolla pappilassa tiistaisin klo 9-11 Otathan ensin yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla, niin vastaanotolle ei synny ruuhkaa.

Ota yhteyttä