Diakonia 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diakoniatyössä teemme tarvittaessa kotikäyntejä ja tapaamme vastaanotolla sekä tarjoamme erilaisisia ryhmäkokoontumisia seurakunnassa ja pidämme hartaushetkiä hoitolaitoksissa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Normaalisti säännöllisesti kokoontuvat diakoniatyön ryhmät seurakunnassamme: 

 

Eläkeläisten palvelupäivä kerran kuussa seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 12-14.

Palvelupäivässä ruokailu, ohjelmaa tai vierailijoita, hartausheti ja kahvit. Ruokailu ja kahvit 6€, maksu Kevätkaudella YV-keräykseen ja syyskaudella seurakunnan diakoniatyön hyväksi.

 

Kaikille avoin aamupuuro kerran kuukaudessa torstaisin seukkarilla klo 9.

Aloitamme pienellä aamuhartaudella ja rukouksella. Vapaaehtoinen maksu diakoniatyölle.

 

Torstaisoppa ja EU-ruokakassien jakelu pienituloisille kerran kuussa torstaisin seurakuntatalolla klo 10.30 alkaen. 

Aloitamme yhteisellä hartaushetkellä. Ilmainen ruokailu, mukaan ostettuna 4€/l. Torstaisopan yhteydessä jaamme myös EU-elintarvikekasseja. 

 

Kehityskerho kv-väelle kerran kuussa torstaisin seukkarilla klo 13-14.30.

Kerhossa hiljennymme hartaushetkeen, laulamme, askartelemme, pyydämme vierailijoita, teemme joskus retkiä, kahvittelemme, saamme tavata ystäviä ym. kivaa. 

 

Näkövammaisten kerho kerran kuussa tiistaisin seukkarilla klo 13-14-30

Diakonia on kristillisiin arvoihin perustuvaa palvelutyötä. Tehtävä toteutuu hengellisenä, henkisenä ja sosiaalisena tukena sekä aineellisena apuna. Apua pyritään antamaan erityisesti niille avun tarpeessa oleville, joita yhteiskunnan tukitoimet eivät välttämättä tavoita tai ne ovat riittämättömiä. Kohtaamisessa on konkreettisen avun antamisen lisäksi tärkeää toivon, luottamuksen ja selviytymismahdollisuuksien vahvistaminen elämän eri alueilla. Luottamukselliset keskustelut ja tapaamiset voidaan sopia joko kotiin tai diakoniatoimistolle, joka sijaitsee vanhassa pappilassa, osoitteessa Pappilantie 6, 83700 Polvijärvi. 

 

Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi." Joos.1:9

Polvijärven seurakunnassa on diakonian viran haku 1.-17.8.2022, seurakunnan ruokajakelua (kuivaelintarvikkeita) toteuttaa emäntä-siivooja Jaana Kaartinen ajalla 1.-22.7 ja 15.-31.8. Sielunhoidon pyynnöissä yhteydenotto seurakunnanviraston tai papiston kautta.

Diakonia - tule mukaan