Uutislistaukseen

Tule laulamaan yhdessä iskelmäkirkkoon Polvijärven torille 22.7. klo 13, rukoillaan rauhaa!

20.6.2022 15.38

Laulamme yhdessä iskelmiä ja rukoilemme rauhaa Ukrainaan, keräämme kolehdin Ukrainan hätäapuun

Perjantaina 22.7.  heti Polvijärvi-päivien avajaisten jälkeen klo 13.00 on  Iskelmäkirkko Polvijärven torilavalla, pappina Satu Ruhanen, iskelmäkuoro- ja bändi johtajana Janne Vänskä, saarnahaastattelussa: näyttelijä Tomi Laurikainen.

Laulamme kesään, kirkkoon ja yhteiskunnan ajankohtaisuuteen liittyviä iskelmiä toivosta, rakkaudesta ja hyvyydestä. Kaikki laulut ovat yhteislauluja.

Iskelmäkirkossa pidetään rauhanrukoushetki Ukrainan tilanteen vuoksi ja kerätään kolehti Ukrainan hätäapuun Kirkon ulkomaanavun kautta. Iskelmäkirkko striimataan ja on katsottavissa Polvijärven seurakunnan kotisivujen kautta avautuvasta YouTubessa.