Polvijärven seurakunnassa avautuu diakonian virka 3.10.2022, tule ihanaan työyhteisöömme, palvelemaan tärkeässä tehtävässä seurakuntalasiamme

diakonia.PNG Tule lähimmäiseksi diakoniatyöhön

Tule mukaan diakoniatyöhön sijaiseksi

2.9.2022 19.23

Polvijärven seurakunta etsii sopivaa henkilöä diakonian sijaiseksi yksinäisten luokse kotikäynneille ja diakonian ruokajakeluihin

Polvijärven seurakunnassa avautuu diakonian virka 3.10., mutta sitä ennen tarjolla olisi joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti diakoniassa avustamista. Sijaisuutta voi hoitaa henkilö, joka hyväksyy kirkon sanoman ja arvot, pystyy kuuntelemaan yksinäistä, useimmiten vanhusta, olemaan läsnä diakonian ruokajakeluissa ja sitoutuu vaitiolovelvollisuuteen. Maksamme työstä palkkaa (Kirvestes 503) mukaan ja työajoista voidaan neuvotella. Erilaiset hoiva- tai sosiaalialan opinnot katsotaan eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä: kirkkoherra Satu Ruhanen, p. 0400 248771, satu.ruhanen@evl.fi.