Polvijärven seurakunnassa avautuu diakonian virka 3.10.2022, tule ihanaan työyhteisöömme, palvelemaan tärkeässä tehtävässä seurakuntalasiamme

Uutislistaukseen

SRKVAALIT_tunnus_kuva.png Polvijärven seurakuntavaaliehdokkaat, jotka vaalikelpoisuutensa säilytettyään tulevat sopuvaalissa valituksi v. 2023 valtuustoon.

Seurakuntavaalien 2022 Polvijärven seurakunnan ehdokkaat(12) tulevat kaikki valituiksi v. 2023 alkavaan kirkkovaltuustoon(sopuvaalit)

20.9.2022 19.15

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu on päättynyt 15.9.klo 16. Ehdokkaaksi on hakenut Polvijärven seurakunnassa on 12 henkilöä.

Polvijärven seurakunnan kirkkovaltuuston paikkamäärä on 15, mutta 12 jäseninen kirkkovaltuusto täyttää enemmistön, joka päätöksentekoa varten tarvitaan.

Seurakunnassa ei pidetä normaaleja vaaleja, eli 20.11. äänestyspäivää ei pidetä, koska kaikki vaalikelpoisuutensa säilyttävät ehdokkaat tulevat valituiksi sopuvaaleilla uuteen valtuustoon.

Seurakunnassa pidetään kuitenkin valtakunnallinen ennakkoäänestäminen, mutta Polvijärven seurakuntalaiset eivät äänestä siellä ehdokkaitaan. Ennakkovaalit on tarkoitettu ulkopaikkakuntalaisille, jotka vierailevat Polvijärvellä ja haluavat äänestää sen seurakunnan ehdokasta, mihin seurakuntaan kuuluvat.

Polvijärven seurakunnan seurakuntavaaliehdokkaat 2022 ovat:

Sari Johanna Karttunen
  Leena Kristiina Kettunen
  Esa Albertti Leminen
  Sari Alli Marjatta Nevalainen
  Eeva Liisa Pakkanen
  Erkki Kalevi Romppanen
  Satu Kristiina  Saukkonen
  Lauri Ilmari Tanskanen
  Marjo Eveliina Tanskanen
  Paavo Antero Tanskanen
  Päivi Ilona Hillevi Walling