Info ja asiointi

Tietoa

Polvijärvi on kunta, joka sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnassa.
Kunnassa asuu 4 203 ihmistä tilastokeskuksen (2/2021) mukaan.

Seurakunta kuuluu Kuopion hiippakuntaan ja Joensuun rovastikuntaan. Aluperin seurakunta on kuulunut osaksi Liperin seurakuntaa.

Polvijärven itsenäinen seurakunta syntyi senaatin päätöksellä 10.9.1879. Kirkko on valmistunut 9.7.1881.

Asiointi

Sinun asiasi on meille tärkeä, ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään. Seurakunta tarjoaa tukea, apua ja palveluja niin elämäsi arkeen kuin suurimpiin hetkiin – ilossa ja surussa.

Seurakunnan työntekijöiden matkapuhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löytyvät yhteystiedot osiosta.

Mikäli asiasi koskee kirkollisia toimituksia, kastetta, häitä, hautajaisia tai vaikka tilanvuokrausta, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoomme joko soittamalla p. 013 631 018 tai sähköpostilla polvijarven.seurakunta@evl.fi. Voit halutessasi käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Polvijärven seurakunta sijaitsee osoitteessa
Pappilantie 6,