Polvijärven seurakunta / kirkolliset ilmoitukset

www.polvijarvenseurakunta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Puh. 013 631 018

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin klo 9-12 ja tiistaisin klo 13-15.

Diakonissa tavattavissa ajanvarauksella puh: 050-9182889/piia.karhinen@evl.fi

To 25.11. klo 13 kehityskerho seurakuntatalolla, klo 16 1.-6.-luokkalaisille avoin ohjattu liikuntavuoro kirkonkylänkoulun A-salissa, klo 17.30 1.-6. luokkalaisille avoin ohjattu liikuntavuoro Sotkuman koulun salissa.

Pe 26.11. klo 17 Kansanlähetyksen Valoa pimeyteen-ilta seurakuntatalolla, puhujat: Markku Fräntilä, Esko Järvenpää.
Su 28.11. klo 10 1. adventin juhlamessu ja kanttori Jussi-Pekka Heikkilän virkaan siunaaminen ja nuorisotyönohjaaja Jussi Herrasen tehtävään siunaaminen kirkossa, Frisk Sanni, Ruhanen Satu, Klaavo Eero ja kirkkokuoro. Messu suoratoistetaan ja on katsottavissa seurakunnan YouTube-linkin kautta, messun jälkeen lähetyksen joulupuuro ja myyjäiset seurakuntatalolla.

Ti 30.11. klo 9.30 perhekerho seurakuntatalolla, klo 16 7.-9. luokkalaisille avoin ohjattu liikuntavuoro
Vapaa-aikatalon salissa, III-lohko.

Ke 1.12. klo 13 Päiväkuoron harjoitukset seurakuntatalolla, klo 17 miestenpiiri seurakuntatalolla, klo 19

Kirkkokuoro seurakuntatalolla.

To 2.12. klo 9 kaikille avoin aamupuuro seurakuntatalolla. Aloitamme aamuhartaudella. klo 16 1.-6.-luokkalaisille avoin ohjattu liikuntavuoro kirkonkylänkoulun A-salissa, klo 17.30 1.-6. luokkalaisille avoin ohjattu liikuntavuoro Sotkuman koulun salissa. Klo 18 Hengähdä hetkeksi ilta Polvijärven pappilassa takkatulen äärellä, valmistaudutaan itsenäisyyspäivään, Suomi-teemalla runoja, yhteislaulua ja musiikkia, tarjoilusta vapaaehtoinen maksu lähetystyölle, Heikkilä Jussi-Pekka, Voutilainen Oiva, Ruhanen Satu.
La 4.12. klo 18 joulukonsertti kirkossa, Kamarikuoro Kaisku ja Taiga-kvartetti, J.S.Bach: Joulukantaatti, joululauluja, J.Rutter: Joululauluja

Su 5.12. klo 10 messu kirkossa, Leppänen Iris, Klaavo Eero, klo 12 Siionin laulu- ja virsiseurat kirkossa, Eero Klaavo. Tervetuloa laulamaan!

Ma 6.12. klo 10 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa, Ruhanen Satu, Heikkilä Jussi-Pekka
Musiikkiryhmä: Lumikki Heikkilä, viulu ja Ruusu Heikkilä, Jumalanpalveluksen jälkeen lippulinna ja seppeltenlaskut.

Tulevaa: Polvijärvellä alkaa Polvijärven ja Outokummun seurakuntien yhteinen sururyhmä to 13.1.2022. Mukana myös Anne Heinonen Siun Sotelta. Yhteydenotto ja ilmoittautuminen (31.12.mennessä): Iris Leppänen 0509182887 tai iris.leppanen@evl.fi Olet lämpimästi tervetullut!  Iris Leppänen lomalla ja vapaapäivillä pe 26.11. asti.

Muuta: Seurakunnan joulukeräys avoinna! Voit lahjoittaa joulun alla apua tarvitseville lahjakortteja, jouluisia elintarvikkeita, neuleita ym. Jouluisia kasseja jaamme 16.12.2021. Jos haluat lahjoittaa tuore-elintarvikkeita, voit tuoda lahjoituksesi vkolla 50. Lahjoitukset voit jättää pappilaan viraston ollessa auki ma klo 9-12, ti klo 13-15 tai soittaa Piialle p. 0509182889. Lämmin kiitos lahjastasi ja siunattua joulunaikaa!

Kastetut: Jare Asseri Olavi Mutanen, Saana Aino Helinä Pietarinen.

Kuolleet: Hellä Maria Martikainen 92-vuotiaana

Kaikista tilaisuuksistamme on poistunut yleisöraja. Tällä hetkellä seurakuntamme alueella ei ole voimassaolevia rajoituspäätöksiä. Osallistuville on mahdollisuus edelleen riittävän etäisyyden ylläpitoon, käsien puhdistamiseen ja kasvomaskin käyttöön.