​​​​​

Polvijärven seurakunta / kirkolliset ilmoitukset

www.polvijarvenseurakunta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Puh. 013 631 018

Kirkkoherranvirasto on avoinna kesä-heinäkuussa tiistaisin klo 9-14.

Kirkko on avoinna kesä-heinäkuussa ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14.

Taloustoimisto on suljettuna kesä-heinäkuussa torstaisin ja perjantaisin.

Pe 25.6. klo 17 kansanlaulumessu Koronniemen pirttikirkossa, mukana Ruhanen Satu, Klaavo Eero, Romppanen Erkki. Kolehti oman seurakunnan lähetystyölle. Juhannusjuhla: Juhlimme yhdessä keskikesän juhlaa, kuulemme musiikkia ja laulamme yhdessä. Myytävänä makkaraa, kahvia ja pullaa. Kirkkoherra paikalla kertomassa seurakuntien liitosneuvotteluista ja kuulemassa palautetta sekä ottamassa toiveita vastaan Koronniemessä.

La 26.6. klo Juhannuspäivän messu kirkossa, Leppänen Iris, Klaavo Eero.

Su 27.6. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa, Frisk Sanni, Aaltonen Tuuli, Klaavo Eero.

Ti 29.6. klo 9-11 päivystys diakoniatoimistossa.

Su 4.7. klo 10 messu kirkossa,Pesonen Taina, Klaavo Eero, klo 19 vuorisaarna sanajumalanpalvelus Solan metsäkirkolla, Ruhanen Satu, jousisoitinryhmä soittaa, kirkkokahvit luonnon helmassa.

Muuta: Pastori Iiris Leppänen lomalla 27.6-27.7

Kastetut: Alma Hilla Helena Laakkonen

Kirkko 140 v. juhlavuoden valokuvanäyttely kesä-heinäkuun ajan perjantaisin ja sunnuntaisin klo 11-14 välisenä aikana pikkuseukkarilla (Pappilantie 1A)

Yleisörajoitukset ovat poistuneet tilaisuuksistamme. Tarjoamme mahdollisuuden riittävän väljään etäisyyden pitoon, käsien puhdistamiseen ja maskien käyttöön.